بانوی هنرمند همدانی: معلولیت نباید مانع بروز استعدادها شود

یک بانوی هنرمند و دانشجوی دارای معلولیت همدانی با تأکید بر نقش اراده و حمایت خانواده، گفت: هیچ محدودیتی نباید مانع شکوفایی استعدادها و رسیدن به هدف‌های زندگی شود.

نرگس مریهدی، بانوی هنرمند و دانشجوی رشته روانشناسی، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مسیر فعالیت هنری خود اظهار کرد: ۲۲ سال دارم و از کودکی دچار معلولیت جسمی هستم، اما با وجود این شرایط، تحصیل در دانشگاه و فعالیت جدی در حوزه هنر خوشنویسی را با انگیزه دنبال کرده‌ام.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هنرجوی دوره فوق‌ممتاز خوشنویسی است، افزود: در ابتدای مسیر، پذیرش شرایط جسمی برایم سخت بود، اما با حضور در کلاس‌ها و همراهی دوستان متوجه شدم در خوشنویسی استعداد دارم و همین موضوع باعث شد با پشتکار بیشتری این مسیر را ادامه دهم.

این بانوی جوان همدانی با اشاره به دشواری‌های حضور اجتماعی افراد دارای معلولیت گفت: تحصیل دانشگاهی، فعالیت هنری و رفت‌وآمدهای روزانه به‌دلیل نبود مناسب‌سازی، سختی‌های زیادی دارد، اما با وجود همه این موانع، حمایت خانواده به‌ویژه پدر و مادرم، مسیر را برایم هموارتر کرد.

مریهدی با تأکید بر اینکه معلولیت نباید بهانه‌ای برای کنار گذاشتن اهداف باشد، تصریح کرد: با وجود معلولیت جسمی، تلاش می‌کنم به استعدادها و اهدافم برسم و اجازه ندهم این شرایط مانع پیشرفت یا کنار گذاشتن رؤیاهایم شود.

وی در پایان با توصیه به افرادی که از نظر جسمی سالم هستند اما به توانمندی‌های خود بی‌توجه‌اند، گفت: نباید اجازه داد هیچ مانعی، چه جسمی و چه ذهنی، افراد را از دنبال کردن استعدادها و هدف‌هایشان بازدارد؛ مهم این است که برای زندگی و خواسته‌هایمان تلاش کنیم.

کد خبر 162005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد